Medlemsansvarlig

Henning Berge

Henning stiller til valg for Sandnes Arbeiderparti. Henning er oppvokst på Sviland og har de siste 20 årene bodd på Austrått.

Henning Berge

Henning er oppvokst på Sviland og har etablert seg på Austrått sammen med kone og 2 barn. Han har fagbrev i forskaling, og senere etterutdannet han seg til ingeniør innen bygg og anlegg, teknisk planlegging. Han har jobbet med forvaltning og verdivurdering av bygg. I årene som prosjektleder i Lyse, arbeidet han med utbygging av strømnett, fiber, fjernvarme og fjernkjøling. I dag arbeider Henning med tomteutvikling for Optimera.

- Hvorfor er dette valget viktig for deg Henning?

  • Det er viktig for meg å bidra til at ulikhetene i samfunnet ikke blir større. Alle stiller ikke på samme startstrek. Derfor er et sterkt fellesskap viktig for meg. Uansett utgangspunkt skal vi alle ha samme mulighet for å lykkes. 

  • Byutvikling i sentrum og tettsteder må fortsatt være et satsningsområde. Eiendommer i sentrum blir kostbare, derfor er det viktig at vi lykkes med naturlig utvikling av tettsteder, og fortsatt benytter eksisterende infrastruktur. Dette arbeidet må foregå i samarbeid med næringslivet.

  • God næringsutvikling er en annen viktig sak. Det betyr blant annet å legge til rette for infrastruktur, slik at bedrifter fortsatt vil etablere seg i Sandnes.

  • Satsing på barn og unge er viktig for meg. De er fremtiden. Gode skoler og barnehager er en forutsetning. Fritidsaktiviteter må være tilgjengelig for alle, uavhengig av mor og fars lønn.
Henning Berge på Mauritz Kartevoldsplass.