Representant

Anna Tangen

Anna er vår ungdomskandidat. Hun studere for tiden Midtøstenstudier med arabisk. Anna har vært aktiv i politikken i flere år allerede, blant annet som leder av Sandnes og Gjesdal AUF og styremedlem i Plan Norge.

Anna Tangen

Anna Tangen er 21 år og er ungdomskandidaten vår. Hun er oppvokst på Høle, og har bodd flere år i bydel Trones/Sentrum, men for tiden studerer hun Midtøstenstudier med arabisk på UiO. I 2011 meldte hun seg inn i AUF for å gjøre en endring i samfunnet og for å minske forskjellene mellom mennesker. Siden da har hun hatt flere verv både i Sandnes og Gjesdal AUF, AUF i Rogaland og Sandnes Arbeiderparti samt sittet i styret til bistandsorganisasjonen Plan International Norge.

- Hva er det viktigste for deg ved dette valget Anna?

For meg er det viktig med et bedre kollektivtilbud ut i distriktene, gratis skolemat, et yrende byliv, gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse og at vi hører på ungdommen. Samtidig brenner jeg for miljøet, særlig etter jeg var på klimatoppmøtet i Paris, da jeg fikk et større innblikk i konsekvensene til klimaforandringene. Jeg ønsker at Sandnes skal bli en grønnere by og at vi fortsetter å bygge på det å ha en inkluderende og romslig kommune, med plass til alle. Arbeiderpartiet har vært i posisjon i Sandnes i 8 år nå, men det er ennå flere jobber å gjøre og nye innspill å komme med. Det gleder jeg meg virkelig til å være en del av!

Anna Tangen i Sandnesarena

Anna Tangen (Foto: Rune Helliesen)