Representant

Anna Tangen

Anna stiller til gjenvalg ved årets valg. Hun tar for tiden en master i Samfunnssikkerhet ved UiS. Anna sitter i dag i kommunestyret og i utvalg for oppvekst.

Anna Tangen

Anna Tangen (f.1998) stiller til gjenvalg ved årets kommunevalg. Hun sitter i kommunestyret og er medlem av utvalg for oppvekst. Hun er oppvokst på Høle, men bor nå på Sandved.  I 2011 meldte hun seg inn i AUF for å gjøre en endring i samfunnet og for å minske forskjellene mellom mennesker. Siden da har hun hatt flere verv både i Sandnes og Gjesdal AUF, AUF i Rogaland og Sandnes Arbeiderparti samt sittet i styret til bistandsorganisasjonen Plan International Norge.

- Hva er det viktigste for deg ved dette valget Anna?

For meg er det viktig at vi har kvalitet i alle ledd i velferdstjenestene våre. Kommunen er i en unik posisjon, hvor man følger innbyggerne fra fødsel og ut livet. Jeg brenner særlig for et bedre kollektivtilbud ut i distriktene, en leksefri heldagsskole, et yrende byliv, og at vi hører på ungdommen. Samtidig brenner jeg for at vi skal ta klimakrisen på alvor, særlig etter jeg var på klimatoppmøtet i Paris, da jeg fikk et større innblikk i konsekvensene til klimaforandringene. Jeg ønsker at Sandnes skal bli en grønnere by og at vi fortsetter å bygge på det å ha en inkluderende og romslig kommune, med plass til alle. Arbeiderpartiet har vært i posisjon i Sandnes i 12 år nå, men det er ennå flere jobber å gjøre og nye innspill å komme med. Jeg stortrives med å arbeide for at innbyggerne i Sandnes skal få en enda bedre kommune å bo i, og håper virkelig å kunne fortsette å være en del av laget! 

Anna Tangen i Sandnesarena

Anna Tangen (Foto: Rune Helliesen)